Contact

Wij vinden contact met onze achterban totaal onzinnig, overbodig en onwenselijk. Ze veroorzaken immers toch de meeste problemen willens en wetens zelf. Maar omdat het verkiezingen zijn, zullen we het toch samen moeten doen. Zo kunnen wij toch samen tégen jou zijn.

Studenten

Heb je een vraag? Stuur je sneue mail naar noreply@partijtegendestudent.nl en ervaar hoe wij je ook het komende jaar totaal gaan negeren. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw vragen tegen je te gebruiken. Waar nodig zullen we een verdiepend antwoord zoeken om echt te begrijpen hoe we je kunnen naaien.

Media

De pers staan we uiteraard graag te woord over onze ambitie. Als we de kiezer niet bereiken in deze tijd waar iedereen thuiszit, kunnen we onze doelen immers ook niet bereiken. Vervoeg u bij onze woordvoerder via het adres pers@partijtegendestudent.nl en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Medezeggenschap

Wij werken graag samen met de medezeggenschap om de medezeggenschap af te schaffen. De bestuurders luisteren toch niet en het zit snelle efficiënte besluitvorming in de weg. Zit je in de medezeggenschap en wil je graag de bestuurders laten besturen? Stuur dan een mail naar schafhetaf@partijtegendestudent.nl.